Reparatie

Heeft u een duur product aangeschaft? En blijkt er na verloop van tijd een onvoorzien probleem te ontstaan? Neemt u dan contact met ons op. Wij beoordelen graag of een reparatie mogelijk is.

Een groot deel van ons dagelijkse werk in de werkplaats bestaat uit het repareren van onder meer Titaan-anoden, Titaan-constructies en  Koper / Koper-Titaan stroomvoeringen. De reparaties zijn zeer divers en variëren van het vervangen van draadeinden of het oplassen van Titaan delen tot het machineren van onderdelen na laswerk en het voorzien van nieuwe onderdelen zoals studs, schroefdraad of beplating.

Hoe gaan we te werk? Na ontvangst van de onderdelen doen wij een ingangscontrole en maken we – tegen een kleine vergoeding – een inspectierapport van de schade. Wij sturen u dit rapport toe, voorzien van een prijsvoorstel. Na ontvangst van uw bevestiging gaan we aan de slag. Levertijden zijn in overleg te bepalen.

Is de reparatie van dien aard dat een nieuw product gunstiger is, dan informeren wij u oprecht en maken wij u een passende offerte voor een nieuw product.

De keus is aan u. Wij zijn u graag van dienst.