Galvanische Industrie

ME-Metals & Technologies is een belangrijke schakel als toeleverancier voor de galvanische industrie. We ontwerpen, produceren en leveren de benodigde materialen aan bedrijven op het gebied van oppervlaktebehandeling. Deze bedrijven brengen een metallische deklaag zoals zink, tin, koper, nikkel, etc. aan op een basismateriaal met als doel corrosie en/of slijtage voorkomen.

Wij leveren een breed scala aan metalen en producten voor het aanbrengen van deze deklagen. Daarnaast geven we advies en bieden begeleiding bij het gehele proces van onze klant. Deze klanten zijn naast MKB-bedrijven ook de bekende staalbedrijven, die staalband verzinken met als eindbestemming de automobielindustrie.

Ons productprogramma binnen de Galvanische Industrie omvat vele soorten anodes. Deze anodes zijn in te delen in twee groepen;

  • Titaan anodes, met onze eigen labels ‘MEMOX’ en ‘MEPLA’, zijnde MMO-anodes en geplatineerde anodes.
  • Oplosbare anodes, zoals zink-, tin-, nikkel-, lood- en koperanodes.

Voor het complete proces in de galvanische industrie leveren wij naast bovenstaande anodes:

Is er een product welke u als galvanisch bedrijf niet tegenkomt in ons programma, neemt u dan contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Wij hebben ons als doel gesteld om een totaalpakket te leveren, en daar hoort uw product ook bij!