Advies & Begeleiding

De ruim 35 jaar lange ervaring met corrosiebestendige materialen op het gebied van chemische apparaten en de galvanische industrie is ons sterke punt. Deze ervaring en de door de jaren heen opgedane kennis delen we graag met u. Dit geldt zowel voor bestaande klanten van ME-Metals & Technologies, maar ook voor nieuwe klanten.

Heeft u vragen? Wilt u de processen binnen uw bedrijf verbeteren of eens onder de loep nemen? Heeft u nieuwe technologische ideeën of nieuwe plannen? Wij helpen u graag om te kijken of er verbeteringen mogelijk zijn, of om samen met u nieuwe plannen vorm te geven of uit te testen.

Vakkundigheid en klantondersteuning zijn belangrijk om een project naar tevredenheid uit te voeren. Samen met de klant wordt aan de beste en zo efficiënt mogelijke oplossing gewerkt.

Enkele kenmerken voor het bieden van een oplossing:

  • Probleemgericht oplossen;
  • Kosten besparen;
  • Efficiëntie verhogen;
  • (Durven) innoveren.

Het bieden van advies en begeleiding doen wij al jaren voor grote klanten, maar ook voor MKB-ondernemingen. Op basis van uw wensen en een gezamenlijke analyse ontwikkelen we nieuwe inzichten en begeleiden wij u tijdens het gehele proces van aanvraag, prototype tot productie-ontwerp. Neemt u in een vroeg stadium contact met ons op, zodat we het project vanaf het beginstadium kunnen begeleiden.